OFERTA - zdrowafarma

Przejdź do treści
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


JAJKA JAGLANE, ekologiczne
swoją nazwę "Jajko Jaglane" zawdzięcza wyjątkowemu sposobowi żywienia kurek - gotowaną kaszą jaglaną z warzywami lub owocami,
stąd ich aksamitny, wyjątkowy smak,
oczywiście gotowana kasza jest dodatkiem w menu, prócz tego kurki dostają śrutowane w naszym gospodarstwie ekologiczne zboża,
  • pakowane po 10 szt, 18 szt w kartonie zbiorczym,
  • sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
  • najlepsze gotowane na miękko (około 3,5 minuty), w jajecznicy lub jako kogel-mogel,
  • oznaczenie partii: oznaczenim partii jest data produkcji/zniesienia,
  • termin przydatności do spożycia: 28 dni od dnia zniesienia,

KASZA JAGLANA, ekologiczna

  • pakowana: w opakowania 1 kg i 0,5 kg,
  • składniki: kasza jaglana ekologiczna, wytworzona z łuszczonego w naszej kaszarni ziaren prosa, uprawianej na polach bez herbicydów i innych środków chemicznych,
  • sposób przygotowania: kaszę opłukać, wrzucić do lekko osolonej wody (w proporcji 1;2,5 wody), można podawać jak risotto (na pateli - zeszklić na maśle cebulkę, dodać podgotowaną kaszę, zalać śmietkanką, dodać: koperek, sól, pieprz)
  • sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
  • oznaczenie partii: oznaczenim partii jest data produkcji,
  • termin przydatności do spożycia: 9 miesięcy od daty produkcji.

KASZA GRYCZANA NIEPALONA, ekologiczna

  • składniki: kasza gryczna ekologiczna, niepalona, wytworzona z łuszczonej gryki, uprawianej na polach bez herbicydów i innych środków chemicznych,
  • sposób przygotowania: kaszę opłukać, wrzucić do lekko osolonej wody (w proporcji 1;2 wody),
  • sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
  • oznaczenie partii: oznaczenim partii jest data produkcji,
  • termin przydatności do spożycia: 9 miesięcy od daty produkcji.

KASZA ORKISZOWA TYPU PĘCZAK,  ekologiczna

  • składniki: kasza orkiszowa ekologiczna typu pęczak, wytworzona z łuszczoneych ziaren orkiszu ekologicznego, uprawianego na polach bez herbicydów i innych środków chemicznych,
  • sposób przygotowania: kaszę namoczyć (2-3 godz), opłukać, wrzucić do lekko osolonej wody (w proporcji 1;2 wody),
  • sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
  • oznaczenie partii: oznaczenim partii jest data produkcji,
  • termin przydatności do spożycia: 9 miesięcy od daty produkcji.

GOSPODARSTWO ROLNE ISADORA FREYER
78-607 GÓRNICA 19
Wróć do spisu treści